hero

http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-optionen-alle-broker&cc5=bd I hela mitt liv har jag jobbat med information och kommunikation i olika former. Oavsett om det handlar om att förmedla kunskap till ridelever, formge en annons eller formulera en text är det lika viktigt att budskapet når mottagaren på det sätt som det var tänkt.

Under årens lopp har jag regelbundet utbildat mig, på senare år med ett antal högskolepoäng i webbutveckling och marknadsföring. Jag tror på "det livslånga lärandet" och för mig är det både spännande och nödvändigt att hela tiden utvecklas och lära mig nya saker.

Jag har ridit för många bra tränare men några har betytt mer än andra:

  • Göran Casparsson – fantastiskt skicklig hopptränare under ponnyåren.
  • http://ithu.se//wp-content/plugins/master-slider/README.txt Per Johansson – underbart positiv GP-ryttare på hingsten Chapman.
  • Traudi Björling – B-tränare med tysk mästarexamen och segrar i Bundeschampionatet (i både dressyr och hoppning!) och den som invigde mig i Utbildningsskalans "förtrollade" värld.

Mitt hästliv består i dag av domaruppdrag, träning av ekipage, utbildning av hästar och en del tävlande från unghästklasser till medelsvår nivå.

I det "civila" jobbar jag som grafisk formgivare och webbutvecklare i egna firman ytterlids webb & reklam.

Domarutbildning

DressyrbokstavDressyrdomare Medelsvår B, 2011
Utbildare: Magnus Ringmark

Överdomare Dressyr, 2009
Utbildare: Eleonor Westin

http://mortimer.ca/?m=201603 Dressyrdomare Lätt A, 1998
Utbildare: Britt Hammar

Ridlärarutbildning

More hints Diplomerad Dressyrtränare C, Flyinge 2002. Examinator: Elisabet Lundholm.

Diplomerad hästskötare, Vretaskolan 2002. Examinatorer: Loa Axén, Helena Jaeger.

http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=e-forex Ridinstruktörskurs (RIK-II), SLU/Strömsholm 2001–2002. Ridlärare: Traudi Björling (dressyr), Erik Berggren (hoppning), Petrus Kastenman (fälttävlan).

Ridinstruktörskurs (RIK-I), Strömsholm 1990–91

Ridledarkurs (RIK-0), 1986

Ungdomsledarkurser steg I–III, 1983–84

ytterlids webb & reklam