http://www.accomacinn.com/?falos=bdswiss-willkommensbonus-bei-registrierung follow Under ponnytiden red jag både dressyr, hoppning och fälttävlan och vi åkte på massor av tävlingar i södra och västra Sverige. Man kan säga att bilatlasen (ja detta var ju långt före GPS:ens tid) var ganska sliten och vi körde fel både en och två gånger, eftersom vägarna i Skåne mest liknar ett spindelnät på vissa ställen.

source site På den tiden var det mer regel än undantag att rida två dressyrklasser på f.m. och hoppa en klass på e.m. "när man ändå hade kört så långt" (på den tiden var det sällsynt med halta ponnyer…).

see Innan de flesta hade egna hästsläp lastade man in så många hästar som fick plats i en "grisabil" och sen åkte man iväg på tävling. Det var ponnyer och hästar blandat, hur kul och okomplicerat som helst!

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-30323.html Till Falkenberg kom varje sommar både badgäster och gästtränare och under flera år red vi för Petrus Kastenman i både hoppning och dressyr. Under resten av året red vi för andra namnkunniga tränare som t.ex. dressyrdomaren Paul Lindow, Rolf Wengelin, Sven Littorin, Jana Wannius och Göran Casparsson.

http://www.fordbaris.com/?jiiias=ikili-opsiyon-yat%C4%B1r%C4%B1m-nedir&386=ce Konkurrens inom ponnydressyren i Halland var stentuff och vi tävlade mot stjärnor som legendariske Ante och Mr Bento. På DM 1979 var tre av EM-lagets ekipage med och under några år bestod landslaget av ekipage från Varberg och Falkenberg.

free dating site without ip Värnbergs Thetis

Efter Boy kom så  anyoption life Värnbergs Thetis, ett connemara-sto av mer modern ridponnytyp. Hennes pappa var den fina dressyrhingsten follow site Värnbergs Neptunus RC 10 som tävlades av Susanne Gielen. På commenti su le operazioni binarie Connemara International i Vetlanda var Thetis 2:a i kvalitetstävlan för 5-åringar och blev bästa dressyrhäst. Hon var även mamma till godkända hingsten http://ithu.se/wp-content/plugins/visual-form-builder/js/visual-form-builder-validate.js?ver=3.4 Kamillo av Haga RC 39 (f. 1978, e. Brantshammar Korak RC 16).

Även om jag tävlade i hoppning upp till Medelsvår B och som 16-åring red Ponny-SM i fälttävlan i Trolleholm (se bilden t.h.) var det alltid dressyren som var roligast. Jag drömde ju om att någon gång få rida i frack och hatt som de stora "kanonerna"… ;-)

 

boy vetlanda

ytterlids webb & reklam